<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9160313364245245746\x26blogName\x3d%E2%99%A5+Scha+Mazalan+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schamazalan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schamazalan.blogspot.com/\x26vt\x3d-9201938858015952550', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
home facebook twitter

My life
0 Adorable | Khamis, 10 April 2014 8:03 PTG


Muhd Amirulamin Bin Masri
04.05.1989

hye :) this ma boy :) arrachi? buah hati aku. huhuhu just nak kenal kan dia. semak dalm blog nie je :D agak lama aku tak update blog ni. last tahun lepas.. wahahaha now update baru laa.. hahaha okay! now aku dah stay kedah da pun. jadi org kedah. then kerja dekat REGENCY jerai hill. kat gunung JERAI, agaknya korang pnah dgr lagu CINTA PANTAI MERDEKA kan:) meh laa naik gunung ... layang sejuk kat atas tuu, haha okay , nie amirul nie bukan org kedah jugakk. dia lahir pun kat tmpat aku lahir HOSPITAL UMUM KUCHING SARAWAK. so.. dia nie anak jati sarawak, aku bukan jati aku da dibesarkan merata-2 tempat. apa yang aku risau skrg nie JELOUSE aku menguasi aku =.=' grrrr dia pun memang laa mengajar budak training, dia bahagian KITCHEN, so kerja dia buat ALA-CARTE dgn potong-2 ayam mcm tokey ayam...so ade training masuk. dia kena ajar but grrrrrr aku pun susah nk cerita =.=' hanya WeChat tempat luahan. btw aku tau dia mmg sayangkan aku :D hope cemburu aku tu berkurangan laa yea :D aminnn .. ILOVEYOU AMIRUL :D
PROFILE


Hello guys, nama aku Nur Syafiqh Bt Mazalan. stay dekat Gurun Kedah. berusia 19tahun'batch95'lahir di hospital umum kuching sarawak. TAKEN BY AMIRUL AMIN :) thank kerana sudi hadir dalam blog aku :) hope enjoy walaupun blog ni agak bosan :D.

Kata orang, kalau nak buat sesuatu jangan hirau kata orang lain. :D