<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9160313364245245746\x26blogName\x3d%E2%99%A5+Scha+Mazalan+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schamazalan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schamazalan.blogspot.com/\x26vt\x3d-9201938858015952550', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
home facebook twitter

Salam Aidilfitri
0 Adorable | Khamis, 8 Ogos 2013 10:24 PTG



Assalammualaikumm, dan SELAMAT HARI RAYA 2013 :)
hello .. fieqa OTW nak setup balik blogger nii. hapmaklummm .. da lama tak update..
tak berapa rajin sgt nak menaip. sebab tengah tak ada cerita nak update . haha now HARI RAYA KE-2 :) merdeka bagi yang berpuasa. sedihh je aku, sbb tak masukkan lagi pic raya semalam. duit raya pun dapat RM30 je.! sedihh weyhh aku tgok anak sepupu aku bnyak duit seringgit-3! naik rambang mata kau. hahaha 

tahun ni tak beravooooooo
sbb aku malas nak melawa time raya.. and raya kedua nie aku dudukk ruma je :) malas nak beraya weyhh hahaha okay lahh bnyak lagi aku nak kena setting ! thank sebb singgah blog aku nohhh :D hahah 
okau lahh bye asalammualaikumm ! 
PROFILE


Hello guys, nama aku Nur Syafiqh Bt Mazalan. stay dekat Gurun Kedah. berusia 19tahun'batch95'lahir di hospital umum kuching sarawak. TAKEN BY AMIRUL AMIN :) thank kerana sudi hadir dalam blog aku :) hope enjoy walaupun blog ni agak bosan :D.

Kata orang, kalau nak buat sesuatu jangan hirau kata orang lain. :D